Bitcoin Hashrate har truffet en ny rekordhøyt igjen, og det er derfor det er optimistisk

Hasjfrekvensen til Bitcoin blockchain-nettverket har truffet en høy tid på hele tiden, bare tre måneder fra halveringen.

Den totale hasjfrekvensen for Bitcoin Code blockchain-nettverket har nådd et høydepunkt på alle tider, og viser en optimistisk etter halveringen.

Bitcoin tredje belønnings halvering i historien skjedde 11. mai 2020. Umiddelbart etter sank hashfrekvensen fra 121 millioner terahash per sekund (TH / s) til 90 millioner TH / S.

Den raske utvinningen av Bitcoin-hashfrekvensen viser at gruvesektoren er sunn, noe som kan føre til markedsstabilitet.

En positiv katalysator for Bitcoin på mellomlang sikt

Etter en blokkbelønning halvering, har hashfrekvensen til Bitcoin-nettverket en tendens til å falle betydelig. Halveringen synker mengden BTC-gruvearbeidere kan produsere med halvparten, noe som får inntektene til å avta.

Når gruvearbeidere sliter med tilbakevendende utgifter som følge av lavere BTC-produksjon, selger de vanligvis BTC-reservene.

På kort sikt, inntil en større vanskelighetsjustering skjer, er risikoen for gruvearbeider kapitulasjon eller massivt salgspress lav.

Alejandro De La Torre, visepresident for Poolin, forklarte at eldre maskiner også har blitt lønnsomme. Det betyr at selv enkelte gruvearbeidere kan være lønnsomme og sannsynligvis mindre tvunget til å selge BTC.

Torre forklarte :

„Gårsdagens to ukers omregulering av vanskelighetsgrader så en nedgang på – 2,87% og en gjennomsnittlig hashfrekvens på 120,57 EH / s. Det som er interessant her er at hashraten fortsetter å øke, definitivt relatert til dagens #bitcoin-pris – eldre maskiner er lønnsomme igjen. ”
Følgelig sa Torre at hashfrekvensen til Bitcoin-nettverket sannsynligvis vil fortsette å øke. Vanskeligheten med å gruve BTC er lavere enn de foregående ukene, og prisen på BTC er over 11 000 dollar.

Han bemerket :

„Vanskeligheten er nå lavere enn de siste to ukene fra 17.35 t til 16.85 t, og prisen er mye høyere, så forvent sterk hashing i løpet av de neste to ukene, alt avhengig av prisen på slutten av dagen.“
En rekordhøy hashfrekvens bare tre måneder etter halveringen kan betraktes som en optimistisk trend. Den viser at på grunn av varierende faktorer, som inkluderer billigere strøm i Sichuan, Kina, er gruveindustrien stabil.

Mange store gruvesentre har base i Sichuan. På grunn av regntiden og tilstedeværelsen av vannkraftverk, er billigere strøm tilgjengelig for gruvearbeidere.

About